Η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα αποστολής των εμπορευμάτων σε όλη τη χώρα με τους εξής τρόπους:

Courier

Η εταιρία μας συνεργάζεται με εταιρίες COURIER για αποστολές προϊόντων σε όλη την Ελλάδα.
Η αποστολή όμως, προϊόντων μεγάλου όγκου (μέγεθος) δεν είναι συμφέρουσα να γίνει με COURIER.
Το κόστος αποστολής των προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη.

Μεταφορική εταιρία της επιλογής σας

Η αποστολή προιόντων με μεταφορική εταιρία είναι ένας οικονομικός τρόπος αποστολής εμπορευμάτων, ειδικά αυτών που έχουν μεγάλο μέγεθος.
Η αποστολή απο την εταιρία μας μπορεί να γίνει με μεταφορική εταιρία της επιλογής του πελάτη και το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη.

Μεταφορά με όχημα της εταιρία μας

Για μεταφορά εμπορευμάτων εντός της πόλης της Θεσσαλονίκης και για αξία εμπορεύματος άνω των 300 € το κόστος μεταφοράς είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε τα εμπορεύματά μας από το κατάστημά μας στην Θεσσαλονίκη. Για την σωστή εξυπηρέτησή σας, η παραλαβή γίνεται ΜΟΝΟ έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας, ώστε να επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα από το τμήμα παραγγελιών. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση. 

Ελάχιστο κόστος μεταφορικών

Σε κάθε περίπτωση το ελάχιστο κόστος για τη μεταφορά οποιουδήποτε αντικειμένου είναι 3€

Χρόνος αποστολής-παραλαβής

Στόχος της εταιρίας είναι η σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της. Παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα, σε πολύ χαμηλές τιμές με γρήγορους χρόνους παράδοσης.
Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 4 ημερών εκτός εαν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα διαθεσιμότητας από τον κατασκευαστή ή λόγοι ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κ.α.)

Σε κάθε περίπτωση πάντως, τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη και παρακαλούμε κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων από τον εκάστοτε μεταφορέα να γίνεται έλεγχος από τον παραλήπτη για την αρτιότητα τους.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους τρόπους αποστολής επικοινωνήστε μαζί μας.

Shop
Sidebar
0 Cart